VALITETTAVASTI VARISTON VARASTOT OVAT TYHJÄT. ALLA OLEVA TIETO ON VANHENTUNUTTA JA JÄTETTY LÄHINNÄ DOKUMENTAATIOKSI VARISTON KAUNIISTA MENNEISYYDESTÄ
YKSITYISHENKILÖILLE

Varistoa ei voi ostaa – sen voi ainoastaan saada tunnustusta vastaan. Jokaisessa kirjassa on kirjekuori sekä tunnustuslomake täyttöohjeineen. Teosta on saatavilla 10.4.2018 alkaen seuraavista paikoista (Huom.! Joulukuusta eteenpäin jakelupaikkoihin ei toimiteta enää uusia eriä kuin poikkeustapauksissa. Teos on edelleen tilattavissa postitse.): Turun Kirjakahvila ja Sammakon kirjakauppa, Helsingin kirjakauppa Nide ja Tampereen Tulenkantajien kirjakuappa. Tämän lisäksi kirjaa saa Susinukke Kosolan keikoilta.

Kirjan voi myös tilata lähettämällä kolme postimerkkiä sekä osoitetietonsa osoitteeseen Kirjan talo / Variston tilaus / Linnankatu 24 / 20100 Turku. Paketin mukana tulee palautuskuori, johon tunnustuksensa voi laittaa.

Huom! Varistoa on painettu rajallinen määrä, eikä toista painosta tehdä. Ilmoitamme Variston sivuilla painoksen loppumisesta. Varistoja toimitetaan niin kauan kuin niitä riittää.

Muuta Varistoon liittyvää tietoa päivitetään pääsääntöisesti Variston Facebook-sivuille.

MUILLE

Variston voi saada alueelleen myös tekemällä hankintapyynnön lähikirjastoonsa tai ryhtymällä itse Variston välittäjäksi. Hyväksymme välittäjiksi kaikki yksiköt, jotka toimivat fyysisissä tiloissa. Tila voi olla pysyvä, kuten baari, tai hetkellinen, kuten pop up -kirjakauppa, tapahtuma tai distro.

Kirjastot ja muut laitokset, joiden kautta kirja voi olla useamman ihmisen luettavana voivat lähettää viestiä osoitteeseen olokeskus ät varisto.net saadakseen Variston käyttöönsä. Julkiseen käyttöön varattuja kirjoja on 200.